Založ si blog

Spoločnosť

Určite aj vy mávate pocit, že žijete v zlej dobe. Prelietavajú vám v hlave myšlienky dnešného sveta. Pozorujete ľudí, ich správanie, ich priority a príde vám, že ste sa narodili v nesprávnej dobe medzi nesprávnymi ľuďmi. Medzi ovečkami, ktoré sú rovnaké a idú so stádom.  Mládež závislá na sociálnych sieťach sa naučí byť zla, drzá pretože si myslia, že na internete im to prejde tak prečo nie v realite. Slepo hladia do mobilčekov  a popri tom nevidia čo je skutočné a dôležité. Majú zaujímavú mienku o tom, že riadiť sa mimo systému je zaujímavé, tiahnu sa po vonku a nezmyselne pijú alkohol. Dievčatá nemajú žiadnu cudnosť. Ukazujú svetu niečo, čo by nemali. Len tak aby „nebola nuda“. K inteligentným deťom, čo myslia na svoju budúcnosť a neriešia stupídne veci, sa správajú ako k odpadu. Niektorí rodičia s tým nič nerobia, niektorí sa k deťom správajú až tak prísne, že dieťa chce ešte viac robiť zle. Rodičia chcú napraviť niečo, čo v skoršom veku zanedbali, pričom si neuvedomujú, že s výchovou treba začať od narodenia, nie až v puberte, kedy sa deti najviac stavajú proti rodičom a cítia sa rodičmi nepochopení.

Ani nemôžem povedať, že sa k sebe ľudia správajú ako zvieratá, pretože aj zvieratá sa k sebe správajú krajšie.  Aj hlúpy človek dokáže vymyslieť čokoľvek vo chvíli, keď chce niekomu ublížiť. Som človek, ktorý sa snaží sledovať správanie ľudí a ľudí ako celok. Každý človek je iný, no základ majú všetci rovnaký, len každý svoj základ rozvíja inak. Sú manipulátori, ktorí si neuvedomujú že s niekým manipulujú. Dokážu vo vás vyvolať neznesiteľné pocity, ktoré nie sú na mieste. No vy si neuvedomíte, že ste manipulovaní a prisvojíte si ten pocit. Snažíte sa mu vyhovieť, pretože ste presvedčení, že vy robíte niečo zle. Takým manipulátorom žiadnym spôsobom nevysvetlite, že tými manipulátormi naozaj sú. Manipulátori, ktorí si veľmi dobre uvedomujú, že niekým manipulujú sú pravdepodobne veľmi inteligentní, hlavne v tom prípade, keď manipulujú spôsobom, že by ľudí okolo nich nikdy nenapadlo, že by nimi mohli byť manipulovaní. Všímajte si aj vy sami ľudské správanie, vo veľa situáciách vám to pomôže. Nech sú ľudia akýkoľvek, v každom jednom je kus zla. V niektorých je toho zla viac, v niektorých menej. Zlo je súčasťou života každého z vás a často vám pomôže, no treba ho vnímať ako niečo bežné a prirodzené. Zlo proti zlu. Vnímajte veci okolo seba a nebuďte zaslepení nezmyslami dnešného sveta. Využívajte svoje schopnosti a rozvíjajte svojho ducha.

Majte sa krásne.

Trápenie

08.01.2016

Na svete žije kopa hlúpych ľudí, ktorí vám ubližujú chcene či nechcene. Ubližujú vám na toľko, že chcete ukončiť svoje trápenie. Tu nastáva chvíľa spýtať sa samého seba, kto je vo vašom živote pánom ? Budete sa trápiť hlúpymi názormi a činmi iných ľudí alebo chytíte svoj život do vlastných rúk a ukážete všetkým, že vy ste pre seba stredobod vesmíru. [...]

Kaczynski lech

Poľská vláda čelí kritike za spochybnenie ruskej stopy v Kaczyňského kauze

19.04.2024 23:16

Letecké nešťastie sa odohralo 10. apríla 2010 pri meste Smolensk na západe Ruska.

Navaľná

Julija Navaľná prevzala nemeckú Cenu za slobodu médií

19.04.2024 21:51

Manželia Navaľní dostali toto ocenenie "za odvahu prejavenú v hnutí odporu a za odvážny a nenásilný boj proti brutálnej diktatúre v Rusku"

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37, aktualizované: 22:18

Polícia neskôr oznámila jeho totožnosť. Jeho čin mohol byť motivovaný konšpiračnými teóriami.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3622x
Priemerná čítanosť článkov: 1811x

Autor blogu

Kategórie

Archív